nieuws


Bike2build   Xycletracx
Datum: 1 maart 2012
Rubriek: Marathons

24u van Westerlo 2012 (BelgiŽ): zaterdag 30 juni & zondag 1 juli

Op zaterdag 30 juni & zondag 1 juli organiseert MTB Westel de 9e editie van de 24u van Westerlo mountainbike. Ondanks we al aan de 9e editie zijn blijft de “24 uur van Westerlo mountainbike” een vrij uniek event. In de Benelux zijn er slechts een beperkt aantal van dit soort organisaties. We zijn dan ook erg blij dat dit jaar na jaar zo’n succes is.Omdat wij het succes van de vorige jaren verder willen zetten behouden wij grotendeels hetzelfde concept; gezelligheid, leuk parcours, diverse randanimatie, … in een zeer professionele organisatie. Dit jaar mogen we rekenen op de medewerking van de familie de Merode, hetgeen weer wat meer mogelijkheden geeft naar parcours toe.

Net zoals vorige jaren gaat de opbrengst van deze editie richting goede doelen. De twee vorige jaren mochten wij telkens 5.000 euro overhandigen aan onze goede doelen; Olivia Hendrickx Foundation & BUSO Tongelsbos.

We hopen natuurlijk om onze gift van de vorige jaren te evenaren of liefst nog te verhogen. De nieuwe website www.mtbwestel24uur.be is sinds 1 maart online en u kan ook op die site inschrijven. De origineelste ploeg krijgt nog een vat bier aangeboden door de organisatie! Alle info & inschrijvingen op onze site!


 

Heb jij ook een nieuwsbericht, team of route info?!.. organiseert je club een atb tocht?!
Deel het met je mede bikers. Mail het naar ons en wij plaatsen het ! Alvast bedankt !


Copyright © 2000 - 2018  Mountainbike.nl
All rights reserved by Rogier Mensink & Mountainbike.nl CREW Lees onze Disclaimer

Mountainbike.nl is een initiatief van de bikers van eGate Internet Solutions.