nieuws


Bike2build   Xycletracx
Datum: 30 mei 2005
Rubriek: Teaminfo

Uitslagen rijders Stappenbelt American Eagle, Houffalize

Han ten Hove, Stappenbelt American Eagle MTB team
In een loodzware wedstrijd met zeer hoge temperaturen hebben Onno Houwer en Wilco Verwegen mogen deelnemen aan alweer de 3e wereld beker wedstrijd van het jaar. Na Spa en Madrid stond het internationale MTB circus dit weekeinde in Houffalize. Zowel Onno al Wilco moesten eerst een kwalificatie wedstrijd rijden om zich te plaatsen voor de grote wedstrijd van vandaag. Onno en Wilco hadden een helaas niet al te beste startplaatsen waardoor voorin eindigen bij de start al een utopie was. Nadat het deelnemersveld zich op het parkoers na de eerste anderhalve rond wat verspreid had en er gaten vielen konden beide heren wat meer tempo maken. In de wedstrijd die gewonnen werd door Marco Bui (Italië) eindigde Onno als 118e en Wilco als 150e.

Arne Nuys heeft deelgenomen aan een 80 km marathon in het Nederlandse Swalmen. Hij zag dit als een volgende test op een parkoers met weinig hoogte meters, maar veel single tracks. Arne ramde de 80 km er in een tijd van 2 uur 55 minuten door en behaalde een mooie 4e plaats. Het lijkt een geslaagde test.
 
Monika Heuveling is nog steeds herstellende van haar sleutelbeen breuk en verwacht over 2 a 3 weken weer voorzichtig de training te kunnen hervatten.
 
Komend weekeinde is de volgende wereldbeker op het programma in Willingen waar het groots opgezette Bikefestival word georganiseerd. Het bezoekersaantal loopt ieder jaar op en dit jaar verwacht de organisatie met een compleet wereldbekerprogramma inclusief Downhill en Marathon rond de 20.000 bezoekers te trekken.

In Nederland staat een wedstrijd in Rijswijk op het programma.


 

Heb jij ook een nieuwsbericht, team of route info?!.. organiseert je club een atb tocht?!
Deel het met je mede bikers. Mail het naar ons en wij plaatsen het ! Alvast bedankt !


Copyright © 2000 - 2018  Mountainbike.nl
All rights reserved by Rogier Mensink & Mountainbike.nl CREW Lees onze Disclaimer

Mountainbike.nl is een initiatief van de bikers van eGate Internet Solutions.