nieuws


Bike2build   Xycletracx
Datum: 1 oktober 2005
Rubriek: Races DH/4X

2e GO! CUP op 15 oktober; ben jij in voor iets nieuws?!

Vorig jaar september werd in Bergschenhoek de eerste GO! CUP georganiseerd en overweldigend gewonnen door Laura van Leeuwen. Op alle fronten (cross country, wielwisselen, frame werpen en four-x) wist zij de beste cijfers te behalen voor een overwinning. Laura doet dit jaar ook weer mee en wij roepen alle mountainbikende meiden van Nederland en Belgie op om het haar heel erg moeilijk te maken.

Op 15 oktober vindt de 2e GP! CUP plaats en we hebben 3 nieuwe onderdelen verzonnen, die elk beginnen met een clinic. Zo sta je al een voet dichter bij de overwinning! We beginnen met een crosscountry tijdrit van ongeveer 20 minuten op een veelzijdig rondje, dat vooraf gezamelijk verkend wordt. Dan gaan we verder met een nieuw onderdeel; een echte mountainbike TRIAL! Leer je mountainbike beter beheersen op dit spannende parkoertje. Dit onderdeel hebben wij geleend van de vereniging Dirty Hill die het met succes heeft geïntroduceerd in hun clubwedstrijd. Het was een succes voor jong en oud. En wees niet bang dat je er niet goed in zult zijn. Sowieso kun je maximaal 5 strafpunten halen én we vertellen je van te voren alle in’s en out’s om het zo goed mogelijk te doen. In theorie zou het daarna dus een makkie moeten zijn!?

Het laatste onderdeel is het onderdeel dat door de naam alleen al de meeste indruk zal wekken. Een heuse downhillrace! Misschien ben je niet zo’n held in het afdalen en zou je het heel graag wél willen zijn? Dan moet je beslist meedoen. Een team van instructeurs (met (inter-)nationale wedstrijdervaring op crosscountry én downhill gebied) zullen al hun geheimen verklappen om van iedereen een afdalingsexpert te maken. Voor de durfals die er geen hand voor omdraaien… wij hebben we leuke sprongetjes meegenomen om het éxtra spannend te maken. Zo blijft het voor iedereen uitdagend!

Alle onderdelen zullen met een gewone mountainbike te berijden zijn én voor elke bikester –ongeacht je ervaring- leuk en gezellig om te doen. Ons motto van 15 oktober: “doe en leer eens iets anders!”. Tot slot willen we nog kwijt dat we voor elke deelneemster een toffe goodiebag hebben en voor de winaressen een leuk prijsje! Surf naar onze website www.girlzz-offroad.com voor meer informatie en om je in te schrijven. Als je nog vragen hebt of je twijfelt misschien, mail voor een peptalk naar ons

LETOP! Deze keer organiseren we de GO! CUP vanuit een nieuwe locatie in Bergschenhoek. Bij "Outdoorvalley op de Hoeksekade 141A. Zij bieden ook de mogelijkheid om mountainbikes te huren. Je kunt ze daar voor bellen: 010 - 522 13 80.


 

Heb jij ook een nieuwsbericht, team of route info?!.. organiseert je club een atb tocht?!
Deel het met je mede bikers. Mail het naar ons en wij plaatsen het ! Alvast bedankt !


Copyright © 2000 - 2018  Mountainbike.nl
All rights reserved by Rogier Mensink & Mountainbike.nl CREW Lees onze Disclaimer

Mountainbike.nl is een initiatief van de bikers van eGate Internet Solutions.