Ritchey Matrabike

Mountainbike.nl is een site voor de échte
mountainbike fanaat!


Teaminfo | Toertochten nieuws | Bedrijfsinfo | Route nieuws | Marathons | Races DH/4X |

  

MTB GIGANTBike2build

Reviews & Reports:
» [Report] Merida Presscamp 2012
» [How to] Speedwheels
» [Report] UCI World Cup Downhill #6 La Bresse
» [Report] Ischgl: Ups and downs
» [Report] Let's go tubeless
» [Report] Mega Avalanche
Special #6 | Buitenlands nieuws (BETA)
Datum: 8 februari 2012
Rubriek: Freeride/DH/4X

Moutainbikers verrassen Red Bull Crashed Ice publiek

Ruim 25.000 bezoekers trotseerden afgelopen zaterdag de kou om in Valkenburg waaghalzen op schaatsen van de Cauberg naar beneden te zien storten. Groot was de verrassing, en het enthousiasme, toen vlak voor de grote finale vier mountainbikers de plek van de schaatsers innamen.
Datum: 23 januari 2012
Rubriek: Freeride/DH/4X

The Blast -Epic Enduro Weekends 2012

Enduro races is een format die steeds populairder wordt. Ook het aantal 'andere' formats groeit, zoals bijvoorbeeld een nieuwe serie evenementen georganiseerd door Ride with the Locals genaamd The Blast.

Het concept is een mix tussen een wedstrijd en een toertocht. Je bent een lang weekend op pad, over de mooiste trails in die regio. Onderweg kom je langs verschillende Speciale Stages, die je tegen de klok rijdt.
Datum: 23 januari 2012
Rubriek: Freeride/DH/4X

Nieuw professioneel mountainbiketeam met Nederlandse inbreng

Joost Wichman rijdt dit jaar voor het nieuwe, door hemzelf opgerichte, Rose Vaujany Gravity Team. De bronzen medaille winnaar van de WK in 2011, vond in het Duitse fietsenmerk Rose en het Franse mountainbikegebied Vaujany twee internationale partners.
Datum: 22 januari 2012
Rubriek: Freeride/DH/4X

REIZEN :: THIRTY7EVEN presenteerd: Enduro Ride Camp in het

Van 6 tot en met 8 april organiseert THIRTY7EVEN een Enduro Ride Camp in Lengefeld Duitsland (Erzgebirge). Het kamp wordt begeleid door 3 voudig Europees Kampioen Joost Wichman en wereldbeker rijder Petrik Brueckner.
Datum: 22 september 2011
Rubriek: Freeride/DH/4X

Geen wereldbekerwedstrijden fourcross meer

Fourcross is vanaf volgend jaar geen onderdeel meer van de wereldbekerwedstrijden mountainbiken. Dat is een tegenvaller voor Anneke Beerten uit Macharen, die onlangs nog wereldkampioene werd op deze mix van mountainbiken en fietscross.
Datum: 16 juni 2011
Rubriek: Freeride/DH/4X

Freeride-Ralley in Zwitserse Flims :: 24-26 juni 2011

Dakine Trailfox in Flims: Topevenement voor deelnemers en toeschouwers
De Dakine Trailfox (24-26 juni 2011), in mountainbikebestemming Flims, is inmiddels een legendarisch evenement. Voor de deelnemers, met o.a. de Zwitser René Wildhaber en de Duitse Steffi Marth, is deze Freeride-Ralley een van dé highlights van het mountainbikeseizoen.
Datum: 11 april 2011
Rubriek: Freeride/DH/4X

Mountainbiking Morgins

‘Downhill voor de Lage Landen’

MTBM is een Nederlandse reisorganisatie specifiek gericht op Downhill & Freeride mtb vakanties. Kom naar ons legendarische bikehostel direct gelegen aan de downhill tracks van Morgins, in bikemekka ‘Les Portes du Soleil’, Zwitserland.
Datum: 8 oktober 2010
Rubriek: Freeride/DH/4X

Anneke Beerten in Franse Velo Vert

7 Pagina's! Zie PDF: Anneke_Beerten_VeloVert.pdfDatum: 16 juli 2010
Rubriek: Freeride/DH/4X

Gilles Belgisch kampioen afdaling mountainbike 2010

De Waal Bertrand Gilles is in Malmédy Belgisch kampioen moutainbike in de afdaling geworden. Hij was in de finale 1.121 seconde sneller dan Kristof Lenssens, zijn ploegmaat bij team Barracuda. Cédric Moermans, die in de kwalificaties de snelste chrono had neergezet, werd op 1.508 seconde derde. Lees verderDatum: 21 juni 2010
Rubriek: Freeride/DH/4X

Kona Freeride Series

Op 11 juni 2010 organiseert KONA voor het derde jaar met Stichting Freeride Achterhoek de KONA FREERIDE SERIES in het bikepark van SFA in Doetinchem (Nederland).
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
 FuturumShop TransAtlas Bike


Bikers Forum
Deel je mening en ervaringen met mede bikers. Have fun, let's ride !
 

Nieuws toevoegen
Weet jij iets op bike gebied? Plaats het zelf live, zo zijn je mede bikers in Nederland en Belgie ook meteen op de hoogte ! Je kan het uiteraard ook gewoon mailen.
Heb jij ook een nieuwsbericht, team of route info?!.. organiseert je club een mountainbike tocht?!
Deel het met je mede bikers. Mail het en wij plaatsen het ! Thanx !


RSS

Deze site wordt door een paar enthousiast bikers onderhouden. Wij steken er veel vrije tijd in en zullen alle info zo snel en correct mogelijk online plaatsen. Als jij iets weet of een idee hebt, mail het dan, zo kunnen we de site steeds iets verder uit breiden. Wij kunnen geen verantwoordelijkheid nemen voor eventueel foutieve ingezonden informatie etc., maar mocht jij iets tegenkomen, dan horen we het graag! Ook je eigen inbreng, zoals vakantie verslagen zijn van harte welkom.

Copyright © 2000 - 2018  Mountainbike.nl  All rights reserved by Rogier Mensink and bike mates
Een initiatief van de bikers van eGate Internet Solutions.