...en je mag de fiets houden als je de testrit afmaakt!

Nou ja, maar dan moet je wel even flink gaan tekenen in Komoot, Strava of Maps. Liefst een route met veel gravelpaden en tracks door de bossen. En minimaal 500 km lang. Dat is de Ampler Challenge. Ondanks het feit dat het forenzenfietsen zijn is het wel een geschikte tocht om de anti lek banden echt goed te testen.

Ampler Bikes daagt jou uit om een testrit te maken - van 1000 km

Nadat Ampler Bikes afgelopen jaar voor het eerst een Ampler Challenge hebben georganiseerd met Alain Buffing hebben ze de smaak te pakken. Hij reed toen in zes dagen 800 km van Amsterdam naar Berlijn met een e-bike van Ampler. Nu willen ze jou de kans geven op de testrit van je leven. Iedereen kan zich nu aanmelden met een route van tussen de 500 en 1000 km. Als de testrit slaagt, dan is de fiets voor jou!

Met de Ampler Challenge wil Ampler graag de aandacht vestigen op de voordelen van fietsen en hoe elektrische fietsen ervoor zorgen dat je echt geen excuus meer hebt om niet de fiets te pakken. Zo stoot een e-bike 12x minder CO2 uit dan een auto (22g/km tegenover 271 g/km). Daarbij komt dat e-bikes obstakels als wind, heuvels en zweet laten verdwijnen en de omgeving of hoe fit je bent er niet meer toe doen.

Vorige jaar is de Ampler Challenge gedaan door een onervaren fietser. Dit om te laten zien dat e-bike daadwerkelijk fysieke en mentale barrières weghalen: Iedereen kan hier aan mee doen.

Dit jaar kan iedereen mee doen aan de Ampler Challenge. Enige voorwaarde is dat de route richting de 1000 km gaat en binnen Europa is. Ampler Bikes zorgt tijdens de rit voor een fiets, accomodaties en ondersteuning. En omdat het een testrit is, mag de rijder, indien de testrit bevalt natuurlijk, de fiets houden.

Hoe kun je meedoen?

- Plan een (onverharde gravel-) route route die tot 1000 km lang is (met Komoot, Strava of Maps) en deel de link met ons.
- Schrijf een kort verhaal over jezelf en waarom je mee wil doen. Samen meedoen mag ook. Schrijf dan ook een stukje over je partner.
- Kies je favoriete Ampler Bike uit - deze mag je aan het einde houden.
- Voeg je contactgegevens toe zodat we je kunnen bereiken.

De deadline om mee te doen aan de Ampler Challenge is 26 mei. Op 31 mei maken we bekend welke Challenges we gekozen hebben.
Vul dit formulier in om mee te doen:
https://amplerbikes.typeform.com/to/XazWFH?utm_source=Subscribers+and+Cu...

Voor meer info over de Ampler Challenge klik je op:
https://amplerbikes.com/en/electric-challenge

LEES DIT HIERNA

Wahoo lanceert de nieuwste Kickr

Wahoo lanceert de 5e generatie van hun toonaangevende indoor smart trainers die ze dit keer…

LEES VERDER

Liv Cycling introduceert Intrigue 29 Trail Bike Series

De bike is een behendige klimmer die bovendien veel controle in de afdalingen biedt. De Intrigue 29…

LEES VERDER

EK mountainbike in oktober in Zwitserse Monte Tamaro

De kampioenschappen waren aanvankelijk gepland voor mei in Graz in Oostenrijk, maar het evenement…

LEES VERDER